Llista electoral2019-04-04T17:36:55+01:00
8 de les persones que aniran a la llista electoral de Poble Actiu

Llista electoral de Poble Actiu per a les eleccions municipals del 26 de maig

 1. NEUS CARLES. 40 anys. Mestra i professora de violí. Treballa en escoles de música i en projectes socials. Co-fundadora de la JOSA-Aleví i de l’Aula Orquestra de Montbui. Ha participat en nombroses entitats musicals i culturals de la ciutat. Sempre que pot va al teatre, a concerts, exposicions i xerrades. Estudiar i llegir són les seves aficions.
 2. EVA PEDRAZA. 41 anys. Llicenciada en belles arts i estudis en producció audiovisual. Cap de comunicació a una consultoria ambiental. 4 anys com a regidora per la CUP. Activista, feminista, ecologista. Militant de la CUP Països Catalans, sòcia de diverses entitats i interessada en l’art contemporani, els viatges, la nutrició i el consum sostenible.
 3. PAU ORTÍNEZ. 29 anys. Graduat en enginyeria de la construcció i màster en enginyeria de l’organització. Treballa en una consultora ambiental. Ha participat activament a l’escoltisme, en projectes d’acollida de persones nouvingudes i en entitats per la gestió pública i ecosistèmica de l’aigua. Articulista a mitjans i aficionat a la lectura.
 4. TONI OLIVÉ. 56 anys. Doctor en direcció d’empreses. Professor universitari d’estratègia empresarial i emprenedoria. Ha estat directiu en diverses empreses d’Igualada. Col·labora en diversos mitjans de comunicació, és soci i participa de diverses entitats i és membre del consell de redacció de la Revista d’Igualada.
 5. JUDIT BALASCH. 22 anys. Graduada en antropologia social i cultural. Ha treballat en diferents espais educatius no formals. Vinculada al món de l’associacionisme cultural i juvenil a Igualada. actualment al projecte de Cal Cuta amb altres joves. Feminista i antifeixista. Amant de qualsevol forma d’expressió artística, especialment de la dansa.
 6. ALBERT MATEU. 36 anys. Llicenciat en sociologia i en periodisme, treballa com a professor de geografia i història a secundària. Sindicat. Regidor per la CUP el darrer mandat, participa o és soci de diverses entitats locals i nacionals, així com d’iniciatives de l’economia social i solidària. Afició pel grafisme i el periodisme de dades, a llegir i a fer teatre.
 7. ELISABET FARRÉS. 51 anys. Llicenciada en ciències religioses i en filosofia. Ha estudiat dibuix, música i cant. Treballa de professora a l’institut Pere Vives d’Igualada. Participa en diferents entitats culturals de la ciutat i ha explorat en els camps de l’aprenentatge des de la docència i les ampes. Forma part de plataformes de debat i de defensa del territori.
 8. ORIOL CÀLICHS. 42 anys. Tècnic especialista en hostaleria i turisme. Responsable de la cuina de l’escola pública Ramon Castelltort. Afiliat a la Intersindical-CSC, articulista a mitjans locals, vinculat al Casal Popular d’Igualada ‘El Foment’ i a l’Ateneu Igualadí de la Classe Obrera, entre d’altres entitats culturals i polítiques d’Igualada.
 9. ROSA PERELLÓ. 65 anys. Actualment jubilada, ha treballat d’administrativa a l’Escola Municipal de Música d’Igualada. Mare de dos fills, és membre de Xarxa Igualada i de l’Associació Promotora de la llengua Catalana. També vinculada a entitats de lluita contra l’esclerosi múltiple o el càncer i a l’Aula Universitària de la Gent Gran de l’Anoia.
 10. CLAUDIA TORRES. 50 anys. Integradora social, treballa com a guia i tallerista al Museu Molí Paperer de Capellades. Vinculada a Atlas a través de diferents projectes com canvia el Xip o Nosaltres, participa també activament a Igualada Solidària i a altres iniciatives en favor de la inclusió, la convivència i la cohesió social.
 11. Pau Aymerich. 26 anys. Enginyer agrícola, MSc Animal Science i estudiant doctorat industrial. Membre de la Coll@nada, del cor d’Homes i del Ball de Pastorets.
 12. Marina Muñoz. 21 anys. Treballa com a cambrera en una cafeteria. Militant feminista, col·labora amb el CSA Delícies i ha militat a l’esquerra independentista.
 13. José Luis Pérez “Bibi”. 50 anys. Pare de dos fills, treballador de la indústria del metall, és sindicalista a Funosa i membre del secretariat permanent de la Federació Metal·lúrgica de Catalunya.
 14. Neus Pelfort. 38 anys. Llicenciada en Belles Arts. Professora de secundària i del PTT d’Igualada. Va estar vinculada a la coral dels Verdums i Xalest, ara al Cor d’Acció.
 15. Verónica González. 37 anys. Mare de dos nens, treballa a la cooperativa Àuria i és vicepresidenta de l’AMPA de l’escola pública Dolors Martí.
 16. Aura Ferrer. 22 anys. Estudiant del Grau d’Infermeria al Campus Universitari d’Igualada. Participa de La Coll@nada, de La Falka, i de l’Assemblea Feminista.
 17. Miquel Benito. 23 anys. Estudiant d’Informació i Documentació i de Comunicació. Coordinador, entrenador i jugador del primer equip del Club Bàsquet Igualada.
 18. Núria Falcones. 39 anys. Llicenciada en Publicitat i RRPP, treballa en comunicació. A la junta de l’AMPA del Garcia Fossas i de les EPIS (Escoles Públiques d’Igualada).
 19. Abraham Giménez. 33 anys. Enginyer en electrònica industrial, treballa com a tècnic de manteniment elèctric. Compositor, guitarrista i cantant.
 20. Marta Vallès. 46 anys. Diplomada en infermeria, especialitat pediatria. Treballa al CSA-Hospital d’Igualada com a infermera de torn de nit a la unitat materno-infantil.
 21. Joan Domingo. 43 anys. Llicenciat en sociologia i tècnic a l’administració municipal. Membre d’Òmnium Cultural, dels Voladors i d’altres entitats igualadines.

I no volem deixar de recordar que per a nosaltres totes les persones que participem del projecte som igualment importants, vagin o no a la llista, i que sense la feina i el compromís de molta més gent no hi hauria candidatura possible.