Poble Actiu presentarà la publicació “Tenim un pla” el dia de Sant Jordi a Igualada

2022-04-20T08:34:12+01:0020/abril/2022|

Aquest dissabte 23 d’abril, coincidint amb la diada de Sant Jordi, Poble Actiu presentarà la Publicació “Tenim un Pla”, un llibret que recull les principals conclusions de les sessions del cicle de cultura “Tenim un Pla” i experiències, reflexions i pensaments al voltant de la política cultural de la ciutat.

La presentació de la publicació tindrà lloc el mateix dissabte 23 a les 18.30 h a la parada de Sant Jordi de la candidatura municipal a la plaça Cal Font. La publicació es lliurarà gratuïtament a tothom qui la vulgui fins a exhaurir exemplars.

La campanya “Tenim un pla. Pensem la política cultural d’Igualada” ha tingut lloc de l’octubre del 2021 a l’abril del 2022 i s’ha celebrat amb l’objectiu de reflexionar i debatre sobre l’estat de la cultura i la política cultural actual, com a contrapès necessari per afrontar la celebració d’Igualada, Capital de la Cultura Catalana 2022. En total s’han celebrat cinc actes temàtics dedicats als equipaments, a la producció, la creació i l’educació artística. També ha tingut lloc un debat filosòfic sobre cultura transformadora i una visita guiada a L’Escorxador. El cicle ha comptat amb la participació d’una vintena de ponents convidats i amb un centenar d’assistents ens els diferents actes.

Des de  Poble Actiu volen agrair la participació i l’esforç a totes les persones que han col·laborat tant en la redacció de la publicació com en els diferents actes de la campanya i que han demostrat el gran interès que té la ciutat per la cultura i la política cultural.