Nova trobada oberta de Poble Actiu per debatre sobre la cultura a Igualada dissabte

2019-03-27T11:20:02+01:0015/gener/2019|

La candidatura municipalista s’obre a la participació popular per elaborar el programa electoral

La candidatura de Poble Actiu Igualada ha organitzat una Trobada Oberta de l’àmbit cultural per al proper dissabte 19 al Teatre de l’Aurora. La trobada, que està prevista d’11h a 13h, té per objectiu compartir el treball i les reflexions recollides fins ara pel grup de treball en cultura per tal d’establir, entre tothom qui ho vulgui, les línies marc de la proposta cultural de la candidatura municipalista impulsada per la CUP. A més de les persones que ja han confirmat la seva assistència, des de Poble Actiu es remarca el caràcter obert de la convocatòria, a la que es demana d’assistir amb una mirada àmplia, de ciutat, sobre el model cultural i les seves mancances i fortaleses.

Després de l’acte de presentació celebrat el passat 14 de desembre a les Cotxeres de Moixiganguers, Poble Actiu encara l’elaboració del programa electoral pel maig amb diferents grups de treball i trobades obertes a tota la ciutadania. La nova candidatura municipalista, que compta amb el suport de la CUP Igualada, ja va realitzar una trobada amb joves el passat 29 de desembre per tractar diferents aspectes vinculats amb l’àmbit juvenil, en la què una trentena de participants van subratllar les principals problemàtiques que afecten a aquest col·lectiu i van definir propostes per transformar-les.

A més de les trobades obertes, per l’elaboració del programa també s’han creat una desena de grups de treball encarregats de definir les propostes per a diferents eixos, gràcies al treball fet al llarg del mandat, l’estudi de noves propostes, i a les aportacions de diferents persones i entitats. Poble Actiu va celebrar també el passat dissabte 12, a l’Espai Cívic Centre, una assemblea encarada a la definició de l’estratègia de campanya, el calendari i altres aspectes vinculats a la comunicació del nou projecte.